2019-2020 Akademik Yılı Güz/Güz-Bahar Dönemi Gelen Öğrenci Başvuru Sonuçları

Farabi Değişim Programı kapsamında 2019-2020 Akademik yılı Güz/ Güz-Bahar dönemi üniversitemize yapılan başvuruların değerlendirme sonuçları açıklanmıştır.  Üniversitemizde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerin Farabi Değişim Programı kapsamındaki işlemleri kayıtlı oldukları üniversitelerin Farabi Kurum Koordinatörlükleri tarafından yürütülecektir. Üniversitemize kabul edilen öğrenciler lütfen kendi Farabi Koordinatörlüğünüzle iletişime geçiniz.

Farabi Değişim Programı Kapsamında üniversitemize kabul edilen öğrencilerin üniversiteleri aracılığıyla Öğrenim Protokollerini koordinatörlüğümüze göndermeleri için son tarih 10 Haziran 2019‘dur. ( Belgeler İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa adresine gönderilecektir. )

Kabul edilen öğrencilerin herhangi bir sebepten dolayı feragat etmek istemesi halinde yedek öğrencilerin mağdur olmaması için en geç 10 Mayıs 2019 tarihine kadar İstanbul Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğüne bilgi vermesi ve kendi Farabi Kurum Koordinatörlüklerine feragat dilekçesini teslim etmeleri önemle rica olunur. Feragat dilekçelerinizi farabi@istanbul.edu.tr adresimize mail atabilirsiniz.

2019-2020 Akademik Yılı Farabi Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Eğitim Bilgi Sisteminden ders programlarına ulaşabilirsiniz. Akademik Programlar altında yer alan Yüksek Lisans, Lisans ve Önlisans seçeneklerinden üniversitemiz tüm derslerini görebilirsiniz. Farabi Değişim Programı kapsamında üniversitemize gelen öğrenciler aynı fakültenin farklı bölümlerinden ders seçebilir fakat farklı fakültelerden ders seçemezler.

Eğitim Bilgi Sistemi ( EBS) TIKLAYINIZ

Eğitim Bilgi Sisteminde ders programlarında eksiklik olması halinde üniversitemiz bölüm koordinatörleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Bölüm Koordinatörleri için TIKLAYINIZ.