2019-2020 Akademik Yılı Güz/Güz-Bahar Dönemi Giden Öğrenci Başvuru Sonuçları

Farabi Değişim Programı kapsamında 2019-2020 Akademik yılı Güz/ Güz-Bahar döneminde üniversitemizden giden öğrenci başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Giden Öğrencilerin teslim etmesi gereken evraklar:

• Öğrenci Beyannamesi TIKLAYINIZ. ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak.)
  • Öğrenim Protokolü TIKLAYINIZ. (Öğrenim Protokolünü kabul edildiğiniz üniversitenin ve kendi üniversitenizin  ders müfredatını temin ederek ilgili bölüm hocanızla birlikte 3 güz dönemi 3 bahar dönemi toplamda 6 nüsha olarak veya Güz+Bahar ( Yıllık ) 3 nüsha bilgisayar ortamında doldurulacak.)
  • Feragat Dilekçesi TIKLAYINIZ. ( Herhangi bir sebepten dolayı hakkından feragat eden öğrencilerimizin Feragat dilekçesini doldurarak 10 Mayıs 2019 tarihine kadar koordinatörlüğümüze teslim etmesi gerekmektedir.)

Gidecek Öğrencileri Bilgilendirme Toplantısı Tarihleri

* Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu için; 03.05.2019 Cuma günü saat:9.30-16.00 arasındaİstanbul Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğünde yapılacaktır.

NOT: Gidecek olan öğrenciler tüm belgelerini 10 Mayıs 2019 tarihi mesai bitimine kadar İstanbul Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmek zorundadır.

Giden Öğrenci Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.