ÜNİVERSİTELERİN DİKKATİNE FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMINA BAŞVURU

ÜNİVERSİTELERİN DİKKATİNE

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMINA BAŞVURU

18 Mayıs 2018 tarih ve 30425 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun gereğince bazı üniversitelerimizin adı ve bağlantıları değiştirilmiştir.

İstanbul Üniversitesinin bağlantısı değiştirilmiş olup, İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Rektörlüğünün Farabi koordinatörlüğü aktif olana kadar iş ve işlemler İstanbul Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü tarafından yürütülecektir.

İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa 2019-2020 Akademik yılında kontenjan uygulamasına devam edecek olup gelen öğrencilerin başvuruları AKSİS üzerinden online alacaktır.

Üniversitemize başvuru yapan öğrencilerinizin gerekli evrakları ile online başvuru formu çıktısı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının açıkladığı tarihler aralığında İstanbul Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğüne gönderilmesi gerekmektedir.